İhraç Fazlası Örgü İpi Nedir ?

İhraç Fazlası Örgü İpi Nedir, İhraç Fazlası Örgü İpinin Avantajları Nedir?

İhraç Fazlası Örgü İplerinin Markası Var mı ?

Merhabalar ihraç fazlası örgü ipleri ile ilgili aklınızda buna benzer bir çok sorular olduğunu düşünerek, tüm sorularınıza bu bloğumda cevap vereceğim.

Öncelikle şundan bahsetmek istiyorum yaklaşık olarak dünyadaki örgü iğlerinin %65 e yakını Türkiye'de üretiliyor, bu sebeple de ülkemizde ihraç fazlası örgü ipine de diğer ülkelere göre daha çok rastlayabilirsiniz. İhraç fazlası ile ilgili defolu oldukları ile ilgili genel bir önyargı var, aslında defoludan ziyade öyle ihraç fazlası ürünler var ve piyasada bulamayacağınız çok özel ürünlerdir ve sadece gramaj hatalı olması sebebiyle uygun fiyatlardan ihraç fazlası olarak satılıyor. 

İhraç fazlası örgü ipi; Dünyanın çeşitli yerlerinde satılan büyük firmaların popüler markaların ülkemizde üretildiği gibi ayrıca da ülkemizde olan markaların da çokça ihracat yapması sebebiyle bu ihraçların gramaj hatalıları, fazla üretimler ve renk tonu tutmayan gibi farklı sebeplerden dolayı  ihraç edilmeyen ürünler ülkemizde ihracat fazlası olarak satılıyor.

Her üründe olduğu gibi ihracat fazlası örgü iplerinde de içeriklerine göre kalite kalite ayrıştırmalar yapılıyor.

İhracat fazlası ürünlerin içerisinde ülkemizde üretilmesine rağmen dünyaca ünlü markaların daha önce hiç görmediğiniz üst kalite ürünler de çıkıyor ve bu ürünlere ihraç fazlası olması sebebiyle normal fiyatlarının çok çok altında sahip olabiliyorsunuz. 

Related aticles

Custom HTML